TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka podrazumeva vrstu kozmetičke tetovaže čiji je osnovni cilj isticanje prirodne lepote na diskretan i nežan način, uz suptilno korigovanje nedostataka prilagođeno pojedinačnoj fizionomiji lica. Trajna šminka je prvi korak na koji bi svako ko želi promene trebalo da se odluči, a pre bilo kakvih hirurških zahvata.

Trajna šminka se aplicira uz pomoć aparata ili manualnom metodom, i delimo je na:

1. TRAJNU ŠMINKU LICA :
• Iscrtavanje obrva aparatom – puder obrve i iscrtavanje ručnom (japanskom) metodom – mikroblejding
• Iscrtavanje usana – aparatom i iscrtavanje mikroblejdingom
• Iscrtavanje kapaka – aparatom i iscrtavanje mikroblejdingom

2. DERMOPIGMENTACIJU:
• Prekrivanje ožiljaka
• Vitiligo
• Iscrtavanje areole kod rekonstrukcije dojke.

TRAJNA ŠMINKA USANA

 Trajnom šminkom usnama možemo dati jasno izražene konture ili ih osenčiti bojom bez izraženih kontura u zavisnosti od želje klijenata. Osim toga, mogu se ispraviti sitne nepravilnosti u obliku usana, bojom istaći njihova prirodna lepota i vizuelno se povećati, dugotrajno na neinvanzivan način. 

Boje i konture biraju se u skladu sa željama klijenata, a uz stručno savetovanje majstora.

TRAJNA ŠMINKA KAPAKA

 Trajna šminka kapaka podrazumeva iscrtavanje linije ajlajnera apliciranjem boje u regiju gornjeg i/ ili donjeg kapka. Može se iscrtati klasičan lajner, zatm linija trepavica (lash line) da bi se postigao efekat gušćih trepavica, kao i popularna tehnika senčenja lajnera, a za rezultat se dobija produbljen pogled i lepo istaknuto oko.

mikroblejding

Iscrtavanje obrva japanskom metodom jedna je od najpopularnijih metoda iscrtavanja obrva koja kroz umeće microblading majstora garantuje savršeno prirodan rezultat.

Kod microblading metode pigment se unosi pod kožu posebnim alatom – nožićem za jednokratnu primenu, dok se pri iscrtavanju potpuno imitira izgled, smer rasta i boja prirodnih dlačica.

SENČENJE OBRVA – PUDER OBRVE

 Za razliku od japanskog iscrtavanja obrva pri kojoj se iscrtavaju dlačice, puder obrve podrazumevaju senčenje cele površine obrva finim dodavanjem pigmenta tik ispod površine kože, tako da se faktički ispod postojećih dlaka iscrtava senka.

Efekat je mek, prirodan izgled bez strogo naglašenih kontura, dok obrve izgledaju punije i daju okvir licu. Senčenje obrva se može izvoditi mašinicom ili ručnom – mikroblejding metodom.

fIBROBLAST PLASMA PEN SKIN TIGHTENING

 U eri vizuelnog identiteta težnja ka mladolikom izgledu prožima celokupno društvo, pa, samim time, i diktira dešavanja u industriji lepote. Otuda logično dolazi do razvoja revolucionarnih tehnologija kao što je Fibroblast Skin Tightening koji omogućava da neželjene efekte koje donosi starenje kože uspešno rešavamo na potpuno neinvazivan način, bez primene hirurških instrumenata. Osim toga, ova tehnika je sa finansijske strane daleko dostupnija za širi broj ljudi u odnosu na hirurške zahvate.

Za realizaciju ove tehnike koristimo Mline Fibroblast Skin Tightening PLASMA PEN aparat – prvi brendirani plasma pen aparat na Balkanu sa rasprostranjenom mrežom distributera širom cele Evrope i Amerike, koji je oko sebe prikupio svetske stručnjake u oblasti anti-aginga.

Tretmani koji se mogu primenjivati FIBROBLAST tehnologijom koja podrazumeva nehirurško podmlađivanje:

– Podizanje gornjih i donjih kapaka
– Zatezanje kože lica, vrata i dekoltea
– Uklanjanje strija i ožiljaka
– Uklanjanje bradavica, keratoza, hemangioma, hiperpigmentacija
– Uklanjanje loše trajne šminke i tetovaža.

hijaluron PEN

Hijaluron Pen je revolucionarni uređaj koji omogucava stvaranje dovoljnog pritiska za neinvanzivno lansiranje hijaluronske kiseline u ljudsku kožu – bezbolno i bez igle! Sada, tokom tretmana lepote nema boli i neugodnosti u obliku modrica i oteklina koje izazivaju injekcije.

Koristi se za:

– Podmlađivanje kože, uklanjanje bora i pigmentacija
– Zatezanje kože i poboljšavanje njenog metabolizma
– Aktivaciju ćelija kolagena, povećavanje elastičnosti i sjaja kože
– Uklanjanje finih linija na licu, bora oko očiju i horizontalnih bora.