Milena Academy za trajnu šminku osnovana je 2015. godine u jednom od najlepših, a svakako najekskluzivnijem delu Beograda, u hotelu Hyatt. Sačinjena je od tri nivoa, od kojih je drugi prostorija u kojoj primamo i vršimo tretmane našim klijentima, dok se na trećem spratu nalazi trening centar. Edukativni nivo sačinjen je od učionice, u kojoj se održavaju predavanja i kozmetičkog odeljka predviđenog za praktičan rad studenata na modelima.

Krajem 2018. godine, kao razvojni korak, doneli smo odluku da delatnosti proširimo na industriju koja je konstantno u globalnoj ekspanziji, a to je anti-aging. Prirodan sled okolnosti bio je da se upustimo i u prodajne vode, a, na zahtev naših studenata, u decembru 2018. lansirali smo sopstveni brend Mline i, uporedo, naš prvi proizvod PLASMA PEN – aparat za zatezanje kože koji funkcioniše po principu stimulacije prirodnog kolagena i elastina putem elektromagnetnog pražnjenja. Ovo je prvi proizvod ovakvog tipa na Balkanu, a u rekordnom roku postao je jedan od najprepoznatljivijih brendova u svom domenu i na evropskom i svetskom tržištu. Danas se možemo pohvaliti zvaničnim distributerima i licenciranim trenerima širom Evrope: Marie Faguet u Francuskoj, Dr Dragana Vidojković u Norveškoj, Theodora Karapanagioti u Grčkoj, Julia Aston u Ujedinjenom Kraljevstvu, Emina Karisik u Bosni i Hercegovini i Leonora Ejupi na Kosovu.

Budući da timski verujemo u stalan razvoj i napredak, nedavno smo lansirali i novi proizvod naše linije HYALURON PEN – neinvazivni aparat za aplikaciju hijalurona u kožu bez igle, za koji verujemo da će privući još novih lica na našu Akademiju, a da će, kroz njih, naša proizvodna linija dopreti do još šire mreže internacionalne publike.

Možemo se pohvaliti da je kroz našu Akademiju prošlo na hiljade zadovoljnih klijenata i na stotine studenata iz celog sveta, dok su neki od njih sada već velika imena u svojim zemljama, kao i treneri u oblasti trajne šminke i estetske kozmetologije. Veoma smo ponosni na dosadašnje rezultate, jer prenošenjem znanja našim studentima otvaramo put da postanu naše kolege, te se naš krug kolega širi i pretvara u prijateljstvo. Voleli bismo da u budućnosti svi budemo jedna velika Mline porodica i da zajedno uživamo u plodovima našeg rada i zadovoljnim klijentima.

Naš moto je:
BITI UVEK MEDJU PRVIMA I ODRŽATI NAJVIŠI KVALITET!

Pošaljite nam poruku